Button URL works on desktop but not mobile?

I’m prefilling a link in a button field to an adobe webform. It works perfectly if I click the button on desktop, but on mobile it encodes the # that adobes requires as is and doesnt fill the form. Is there something I change in the button? Its useless if mobile users can’t use it since most of the team uses their phones vs desktop.

My button:

CONCATENATE("https://na1.documents.adobe.com/public/esignWidget?xxxxxxxxxxxx*#”,”L-Number=",{L#s...},"&Name=",{ID.},"&Microchip=",{Microchip Number},"&Age=",{Years/Months},"&Breed=",Breed,"&Sex=",Sex,"&Fee=",Fee)

iOS link that opens the right form but doesnt prefill:

https://na1.documents.adobe.com/public/esignWidget?XXXXXXXXXXX*%23L-Number=CP21-069&Name=Cassie&Microchip=990000005808221&Age=1%20year&Breed=Border%20Collie&Sex=Female&Fee=175

Link that opens and works on desktop:

https://na1.documents.adobe.com/public/esignWidget?XXXXXXXXXXXXXXX*#L-Number=CP21-069&Name=Cassie&Microchip=990000005808221&Age=1%20year&Breed=Border%20Collie&Sex=Female&Fee=175

Figured it out and changed the formula

"https://na1.documents.adobe.com/public/esignWidget?xxxxxxxxxx*#L-Number="&ENCODE_URL_COMPONENT({L#})&"&Name="&ENCODE_URL_COMPONENT({ID.})&"&Microchip="&ENCODE_URL_COMPONENT({Microchip Number})&"&Age="&ENCODE_URL_COMPONENT({Years/Months})&"&Breed="&ENCODE_URL_COMPONENT(Breed)&"&Sex="&ENCODE_URL_COMPONENT(Sex)&"&Fee="&ENCODE_URL_COMPONENT(Fee)

This topic was solved and automatically closed 3 days after the last reply. New replies are no longer allowed.