Help

% Field not displaying correctly in Automation Email

Topic Labels: Automations
Solved
Jump to Solution
686 2
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Jewels9582
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

I am trying to create an automated email with inserted % fields. However the percentage is not showing up correctly.

For example, the % for the record is 55.50% and it is showing as 0.55% in the email.

I've attached screenshots of the Automation Email, Email Preview and the actual Record.

 

Thanks!

1 Solution

Accepted Solutions
Zack_S
8 - Airtable Astronomer
8 - Airtable Astronomer

Hi @Jewels9582 I would recommend creating a 'helper' formula for both fields and use that in the email. 

  1. Add a new formula field

 

Avg Video Play % * 100

 

  • Add a second formula field

 

% Exp Complete * 100

 

  • Use those fields in your email

See Solution in Thread

2 Replies 2
Zack_S
8 - Airtable Astronomer
8 - Airtable Astronomer

Hi @Jewels9582 I would recommend creating a 'helper' formula for both fields and use that in the email. 

  1. Add a new formula field

 

Avg Video Play % * 100

 

  • Add a second formula field

 

% Exp Complete * 100

 

  • Use those fields in your email
Jewels9582
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Hello Zack, 

I tried the suggest formula, it wasn't working so I looked up formulas and it said to use curly brackets with multi-word field names so I tried {Ave Video Play %} * 100 and it seems to be working.

Thanks so much for the help!

- Julie