Help

Re: SWITCH() Function Suddenly Not Working?

1355 0
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
AlliAlosa
10 - Mercury
10 - Mercury

Ah! ALL of my fields that incorporate the SWITCH() function are suddenly returning “#ERROR!”. Is anyone else having this problem? It happened when I just created a new field using that formula as well…

8 Replies 8

Yep, my SWITCH() functions appear to be returning #ERROR! as well.

@Airtable

Angel_Claudio
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Yeah I’m getting the same error :grimacing:

SamK
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Hi there,

We are looking into this - if you haven’t already, can you email support@airtable.com?

Thanks!

Natalie_Gavilan
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Yes! I was also getting an “#ERROR!” see screenshots below. I will also be emailing to support. Glad to know it’s not just me!

Aaron_Smead
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Me too! hopefully they fix it soon.

jerry_thomas
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Yes, me too. I sent a support request. Email on the way.

Changed it to a nested IF function instead. Makes a very complex formula even more complex but it worked for my situation.

SamK
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Hi everyone, today we had a temporary issue that affected formulas using SWITCH.

We take unintended data consistency problems like this very seriously, and we’re sorry for any problems this may have caused. Shortly after it came to our attention, we corrected the underlying problem.

If you continue to experience problems please reach out to us via support@airtable.com.

Thanks!