Help

Welcome to the Airtable Community! If you're new here, check out our Getting Started area to get the most out of your community experience.

Apps not working correctly in Firefox browser

Solved
Jump to Solution
737 3
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Hi community,

I noticed toward the end of last week that some of my go-to apps aren’t working within my Airtable bases. I recognize today that the issue is related to using the Firefox browser, which has never been a problem before. (Using Chrome, all is well.) Anyone else experiencing this? My browser is updated and I hope this is a temporary bug.

Ex1) I can submit text in the search app, but no results are generated. I have the ability to change the view being searched, but it makes no difference.

Ex2) The map app is nearly unresponsive. When I expand to full screen I can see the settings, but it doesn’t make any difference if I modify the fields.

In each case, the formatting within the app is wonky, too. I’ve included two screenshots to demonstrate.

Anyone have any thoughts?? Leads? --Thanks for any insights!

Screenshot_2021-04-05 Farmer Outreach Interactions - Airtable Screenshot_2021-04-05 Farmer Outreach Interactions - Airtable(1)

1 Solution

Accepted Solutions

Ah ha! Clearing the browser cache did the trick, @ScottWorld. Thanks for the suggestion!

See Solution in Thread

3 Replies 3

Hi @Maggie_Norton,

Sorry, I don’t have an answer for you, but I just launched Airtable in my Firefox browser, and all the apps are working properly and everything is displaying properly. Search app is working properly, Map App is working quickly & responsively, and there are no formatting problems within the grids or the apps.

You said that your Firefox is already up-to-date — so you’re already on Firefox version 87.0 (64-bit), correct? Perhaps try completely logging out of your Airtable account & logging back into your Airtable account again? Maybe try clearing the Firefox cache? Also — perhaps your’e using a VPN which might be slowing things down, which might prevent the apps from fully loading or formatting properly?

Just some ideas that might help.

Ah ha! Clearing the browser cache did the trick, @ScottWorld. Thanks for the suggestion!

That’s great! Glad I could help! :slightly_smiling_face: