Help

Re: Error: Bad Request: <root> .requestjson is missing | api sendgrid

1738 0
cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Amocat_Staff
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Sendgrid has been working fine, sent emails yesterday, all of a sudden I have a missing root. Got new key, restarted. Tried different tables views. Still emails are suddenly failing and getting the above error. Help!

9 Replies 9
ivalles
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

This looks like the same error I'm getting in my scripts when using remoteFetchAsync. There is a thread here:

https://community.airtable.com/t5/other-questions/remotefetchasync-not-working/td-p/164589

Kimillian
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

I have the very same failure here! Really need this to be fixed soon.

 

Hugo_Lancel1
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Hey, getting the same issue using remoteFetchAsync.

Critical issue there.
What's up? 

siriwat
6 - Interface Innovator
6 - Interface Innovator

While we still waiting for Airtable to fix, here is a work around for this issue

Re: remoteFetchAsync not working - Page 2 - Airtable Community

Amocat_Staff
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Well at least it's not just me! But really need this fixed, promised a bulk email that can't go out. 

opspca
4 - Data Explorer
4 - Data Explorer

Hi, is there an update? I'm also affected by this.

Gazmeist
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Confirming also in the same boat. Would be great to get some comms on this.

Gazmeist
5 - Automation Enthusiast
5 - Automation Enthusiast

Sendgrid API is still giving an error on our end. Not sure whether it should have been fixed already just as "remotefetchasync"....Getting really anxious now.